Rallyhelg

Noen ganger, ikke så reint sjelden faktisk, skjer flere ting på en gang sånn at man ikke klarer å få med seg alt man vil. Denne helga var det et veldig bra agilitykurs her i Tromsø som jeg så gjerne skulle vært med på. Likevel prioriterte jeg å kjøre til Narvik for rallylydighetsstevne. Det er nemlig bare to tilgjengelige rallystevner i år. Jeg angrer ikke. Rallylydighet er veldig gøy, det er en kjempefin stemning rundt konkurranseringen, været var supert, maten var god, og jammen fikk vi gode resultater også :-). Beilis debuterte fint på lørdag med 184 poeng som er et kvalifiseringsløp. Ellie fikk 186 poeng i klasse 2, kvalifisering hun også. Ingen av hundene var helt så med som jeg synes de skal være, både de og jeg var nok litt prega av den uvante situasjonen som en rallykonkurranse jo er. Idag, søndag, jobbet alle tre mye bedre. Beilis gikk supert gjennom banen, og inn til et direkte opprykk til klasse 2 med 194 poeng, klassevinner. Det var det jeg skjønta at han kan være lille rally-hunden min :-). De seks poengene vi mistet var ene og alene min feil, fordi jeg «fører» for mye, hendene mine blir værende for lenge og jeg blir dømt for dobbelkommando. Jeg tror ikke Beilis trenger at jeg gjør det, så det er nok bare en uvane jeg må legge av meg! «Agilityhender»! Ellie fikk også 194 poeng idag. Det var jo også kjempebra! Irriterende nok var det et surt lite poeng fra direkte opprykk til klasse 3 for henne. To sånne teite for lange handtegn ble jeg dømt for i hennes løp også, og en skeiv sitt hadde hun. Jaja. To kvalifiseringsløp for henne i helga må jeg jo også være fornøyd med, da mangler hun bare et til for å kunne gå videre til klasse 3.

Rallygjengen i Narvik deler ut utrolig mye premier! Det er nesten så jeg ikke husker alt vi fikk i helga. Men jeg skal iallfall kose meg på sofaen på regnværsdager i sommer med mine nye strikka-tøfler og bøker om krigen og Narvik!

Rallygjengen i Narvik deler ut utrolig mye premier! Det er nesten så jeg ikke husker alt vi fikk i helga. Men jeg skal iallfall kose meg på sofaen på regnværsdager i sommer med mine nye strikka-tøfler og bøker om krigen og Narvik!


Det var i grunnen veldig avslappende å ha med seg bare Ellie og Beilis på helgetur. Belle var hjemme sammen med resten av familien, og Kiwi var hos Åsa.
Siden Assen var dradd på jobb da jeg kom hjem, var ungene hos snill svigerfamilie som jammen serverte meg middag da jeg kom for å hente ungene. Snakk om luksus :-).
Vel hjemme ble det et meget hjertelig gjensyn med Belle, som hadde satt igang med løpetid mens jeg var vekk. Gynekologisk undersøkelse av Ellie viste at det samme er på gang hos henne. Greit å få det avsegstyrt før vi reiser til Kreta om en mnd. Beilis Beiler ble kraftig avvist av Belle, og etter det har det vært ro og orden i rekkene. Kiwi er tilbake igjen for ei ukes tid. Det går utrolig bra å ha henne her nå, lite forskjell på å ha tre eller fire hunder i hus!
Lite stress med en hannhund,  en feriegjest og en løpetidstispe i sofaen.

Lite stress med en hannhund, en feriegjest og en løpetidstispe i sofaen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Rallyhelg

  1. Andreas sier:

    Jojo! STOOOOOR forskjell på 3 og 4!!!!

  2. Åsa, Ferdinand og Katla sier:

    Gratulerer med rallyfremgangene! Litt av noen premier dere fikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s