sommerferie

Jeg skriver ikke så ofte i bloggen. Men hver gang jeg leser meg bakover i innleggene, ser jeg at den fungerer som en slags dagbok for meg, og jeg kommer på mye som jeg hadde glemt når jeg leser gamle innlegg. Så jeg skal fortsette å oppdatere bloggen innimellom!

I år er første sommer på fem år hvor jeg ikke har valp. Og jovisst er valper skjønne, men det er utrolig deilig å ikke ha en denne sommeren! Ingen begrensninger på lengder på turer i år, anna enn mine egne fysiske begrensninger.

Nå har jeg hatt sommerfri i 3 dager, og de tre dagene har vært brukt mye til noe av det jeg liker aller best: tur og hundetrening :-). Det skal jeg fortsette å bedrive dagene med iallfall ut denne uka tenker jeg. Assen jobber, ungene har SFO/barnehage ennå, og da skal jeg bruke dagene på meg selv, for det har jeg fortjent :-).

Belle og jeg trener og trener på agility. Jeg har en mistanke om at vi trener litt mye og litt vanskelig, for jeg føler at Belle ikke alltid har den der herlige spruten på banen nå for tida. Hun har kommet langt til å være 14 mnd og eid av meg. Nå må jeg være bevisst på å holde farta og motivasjonen hennes oppe også. Jeg må huske på flere ting: hun skal ikke hoppe over 25 cm, hun skal få dure på framover i rette strekk ofte, og hun skal belønnes framover i fartsretninga. Vanskelig handling skal ikke få dominere øktene våre! Det her må jeg minne meg selv på ofte….

Fra i kvled er Kiwi på ferieopphold hos oss de neste to ukene, avbrutt av helgebesøk hos Åsa mens jeg er i Narvik. Hun har funnet seg godt til rette og inntatt det fineste pleddet 🙂
IMG_5303

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s