mai

Bloggen har ligget brakk siden mars. Det er ingen spesiell grunn til det. April kom og gikk. Belle fylte 1 år 1.april, og en uke etter ble endelig patella sjekket. Jeg var mer enn litt nervøs på forhånd, både med tanke på tidligere erfaringer, hvilke drømmer og framtidsplaner jeg har for Belle, og med tanke på at Belle med jevne mellomrom synes det er nok å ha tre foter i bakken. Et frambein i lufta har jeg lært meg bare betyr at hun er ivrig, og heldigvis viste ikke patellaundersøkelsen noen dårlig grunn til at det holder med å bruke et bakbein og innimellom for Belle. U.a på patella, hurra :-).
Snøen på treningsbanen kom og gikk i april, men de siste ukene har det vært stabil bar bakke iallfall, og vi er kommet godt igang med agilitytreningen nå synes jeg. Ellie har jeg mentalt pensjonert, Beilis er definitivt pensjonert før karriæren startet, men Belle er supergøy å trene. Hun er ung og urutinert, vi er ikke helt samkjørte, hun springer gjerne av banen om interessante ting skjer vekk fra hinder, men likevel har vi så langt hver gang hatt minst en flott økt, og jeg tenker etter hver trening at jeg har fått med en super hund å gjøre. Jeg gleder meg til snøen forsvinner fra hagen hjemme, sånn at vi kan komme igang med små økter med detaljtreninger på et hinder eller to, og med mer systematisk slalominnlæring.
Belle fyller 18 mnd 1.oktober, og da er konkurransesesongen i Tromsø over. Vi har med andre ord god tid på oss før konkurransedebut, og det føles egentlig veldig greit. Denne sesongen blir det altså lite agilitykonkurrering på meg. Jeg satser på å få med meg to rallystevner med Ellie og Beilis. Og så blir det endel utstillinger i år tenker jeg. Beilis ser i mine øyne litt mer ut som utstillingshund i år enn i fjor. Belle er jo kjempefin synes jeg. Men jeg innser at hun i løpet av våren har utviklet seg mer inn i agilityshape enn i utstillingsshape. Det blir spennende å se hva dommere synes om henne. Hun er jo unghund og kommer til å bli breiere med årene, men for tiden iallfall er hun jo noe «lettbygd».
SONY DSC
SONY DSC

Fra enkelte vinkler tar Belle seg bedre ut som agilityhund enn utstillingshund ;-)

Fra enkelte vinkler tar Belle seg bedre ut som agilityhund enn utstillingshund 😉

Den første uka i mai har jeg vekslet mellom å påstå at nå er det vår og å frivillig oppsøke og tviholde på vinteren. Vi har hatt fine turer av veldig forskjellig art.

Vår i Skulsfjord

Vår i Skulsfjord


Vår i Hamnafjæra også!

Vår i Hamnafjæra også!


Og blå-swix-føre på fjellet!

Og blå-swix-føre på fjellet!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s