Flørting pågår!

Idag har det vært full flørting på de firbeinte! Det er godt at Beilis har fått midlertidig oppholdstillatelse i familien til min gode kollega Tove. De to tuppene her i hus har altså prikka inn løpetida og ståperioden på likt. Det er egentlig ganske praktisk.
I helga har vi vært i Balsfjord i nydelig vakkert men iiiiiskaldt januarvær. -18 grader, det er kaldt det, spesielt på labbene. Det har blitt korte turer, og heller to om dag.

Snart er sola tilbake, i Balsfjord i alle fall.

Snart er sola tilbake, i Balsfjord i alle fall.

Det er lenge siden jeg har blogget om trening, det er lenge siden vi har trent noe særlig…. Men før helga kom jeg plutselig kjempegodt igang med å trene slalominngang med Belle. Hun tok det så lett! Artig altså. Jeg syntes ikke det var så artig å trene henne når hun var valp, for hun syntes det var så mye som var så interessant at hun gjerne heller sprang og fant på noe for seg selv istedenfor å trene med meg. Så i grunnen fikk hun springe mye rundt i fri dressur da. Men nå sitter tydeligvis belønningene, for nå er hun helt med og tar ting kjapt :-). High five var f.eks trent inn iløpet av en halv medisterkake. Og da er det gøy å trene :-). Slalom starta vi på inne i stua, men nå har vi flytta ut på tunet vårt, og det kan selvsagt gi en helt annen fart i repetisjonene og belønningene.

Jeg har prøvd å få fotografert Belle i oppstilt positur, nå som hun er «voksen» ifølge utstillingsregler. Jeg får bare ikke godt nok lys til å få bra bilder uten skygger, så jeg får vente litt til til uteforholdene blir bra. Her er det beste så langt:

SONY DSC

SONY DSC

De ti første dagene av Belle sin løpetid forløp veldig rolig!

De ti første dagene av Belle sin løpetid forløp veldig rolig!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s