Flørting pågår!

Idag har det vært full flørting på de firbeinte! Det er godt at Beilis har fått midlertidig oppholdstillatelse i familien til min gode kollega Tove. De to tuppene her i hus har altså prikka inn løpetida og ståperioden på likt. Det er egentlig ganske praktisk.
I helga har vi vært i Balsfjord i nydelig vakkert men iiiiiskaldt januarvær. -18 grader, det er kaldt det, spesielt på labbene. Det har blitt korte turer, og heller to om dag.

Snart er sola tilbake, i Balsfjord i alle fall.

Snart er sola tilbake, i Balsfjord i alle fall.

Det er lenge siden jeg har blogget om trening, det er lenge siden vi har trent noe særlig…. Men før helga kom jeg plutselig kjempegodt igang med å trene slalominngang med Belle. Hun tok det så lett! Artig altså. Jeg syntes ikke det var så artig å trene henne når hun var valp, for hun syntes det var så mye som var så interessant at hun gjerne heller sprang og fant på noe for seg selv istedenfor å trene med meg. Så i grunnen fikk hun springe mye rundt i fri dressur da. Men nå sitter tydeligvis belønningene, for nå er hun helt med og tar ting kjapt :-). High five var f.eks trent inn iløpet av en halv medisterkake. Og da er det gøy å trene :-). Slalom starta vi på inne i stua, men nå har vi flytta ut på tunet vårt, og det kan selvsagt gi en helt annen fart i repetisjonene og belønningene.

Jeg har prøvd å få fotografert Belle i oppstilt positur, nå som hun er «voksen» ifølge utstillingsregler. Jeg får bare ikke godt nok lys til å få bra bilder uten skygger, så jeg får vente litt til til uteforholdene blir bra. Her er det beste så langt:

SONY DSC

SONY DSC

De ti første dagene av Belle sin løpetid forløp veldig rolig!

De ti første dagene av Belle sin løpetid forløp veldig rolig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s