Nå er det jul igjen

Og jula varer nok ikke helt til påske, men om det fortsetter å være så fine dager som det er nå for tida, så må det gjerne vare lenge!

Med en datamaskin som døde i desember, og ny datamaskin som må leveres tilbake pga at jeg ikke liker den (to ganger!) sånn at jeg bare har Andreas sin maskin tilgjengelig for tida (datamaskinbytte ble ikke prioritert i julehandelinnspurten), så har jeg produsert opptil flere blogginnlegg i tankene, men så har det stoppet opp der.

Dette blogginnlegget blir utelukkende fra dagens magisk fine tur til Nattmålsfjellet. I virkeligheten var fargene så utrolig fine, vakker himmel mot vakre fjell hele veien rundt på alle kanter, og på toppen gikk jeg rett mot fullmånen samtidig som det snødekte fjellandskapet der var lyst opp av lys fra «solnedgangen» i sør. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg er utrolig glad for at jeg har hunder sånn at jeg jevnt og trutt kommer meg ut og får små og store naturopplevelser både i hverdager og høytider.

Et mobilkamera kan på ingen måte gjengi hvor fint det var, men jeg måtte jo bare forsøke. Hundene gikk veldig fort lei av å være fotomodeller i vinden der som de merket mye mer enn meg, så jeg måtte forbarme meg over dem og gå over til å ta bilder UTEN dem på, det føltes merkelig ;-).

2

3

4

6

7

8

bilde

Nattmålsfjellet er min absolutte favoritt-kort-fjelltur, og den økte statusen sin hos meg idag. Jeg har aldri vært der på vinteren før, men det skal definitivt ikke bli siste gang.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

9 svar til Nå er det jul igjen

 1. Utrolig vakkert! Fortsatt god jul til dere 😉

 2. Lisa sier:

  Jeg har kAnskje spurt før- men hvor er dette nattmåsfjellet? 🙂
  Ps: hundene takker så mye for julegaven, den falt i smak! 😉

 3. smafotan sier:

  he he, Lisa, godt å se at flere enn meg kan ha klumpefingre ;-). Nattmålsfjellet er mellom Kattfjordeidet og Ersfjordbotn, jeg går alltid fra Kattfjordeidet, dvs jeg kjører opp mot starten av Kattfjordeidet, der hvor det akkurat begynner å flate ut når man har kjørt opp fra havet (inn fra Eidkjosen mot Kaldfjord og litt forbi der igjen før man svinger opp mot fjells).Forresten, du har jo vært på Tverrfjellet, så da har du jo vært på Kattfjordeidet! Hvis du aldri har vært på Nattmålsfjellet, må vi jammen gå dit ilag en gang!

 4. Åsa og Ferdinand sier:

  Jeg har bare vært på Nattmålsfjellet sommerstid, men det ser jo fint ut på vinteren også. Det er virkelig en snarvei opp på fjellet og til en fantastisk utsikt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s