november.

November har aldri vært min favorittmåned. Det er ikke noe spesielt ille med årets november så langt, men det er november på typisk november-vis, med regn og for tida holke og elendige forhold for turgåing, og agility er det bare å glemme. Jeg er for øvrig fortsatt i «bakrus» etter NO føles det som, jeg har vært konstant trøtt og sliten siden den helga, til tross for at klokka sjelden tipper over 22 før jeg er i seng om kvelden.

På hundefronten er det eneste som er noe å melde om, at det har vært økt fokus på shaping-triks med Beilis. Det kommer ikke så mye direkte matnyttig ut av det, men det er veldig gøy 🙂 han er absolutt repetisjonsklok, lille vennen. Ellie har fått mindre trening innendørs enn Beilis, og er fornøyd med det, men hun er glad for å få spise måltidene sine som ei og ei kule i utgangsstilling, jeg har dradd fram klossen litt til henne igjen for å gå litt tilbake på å få en bedre forståelse for riktig posisjon. Og så fikk hun seg ei god økt med ruta på fredagens LP-trening. Begge hundene har også fått spist noen måltider gyngende i gyngestolen, i håp om at det gjør godt for stabiliseringsmuskulatur.

Forresten hadde vi ei ukes tid med vinter før holka satte inn, og da fikk Beilis sin debut med på skitur, og det gikk over all forventning! Jeg turte ikke gå så langt for verken hans eller min del. Men den lille turen vi gikk, viste at han ikke gjeta skituppene heldigvis, og han sprang på som bare det i nedoverbakkene for å holde følge med meg, han sprang langt fra Ellie! Og han sprang før meg i motbakkene. Gleder meg til flere skiturer med han :-).

Ellers drømmer jeg vekselvis om ny heeler og ny sheltie, og ny bil…

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til november.

  1. Åsa og Ferdinand sier:

    Endelig blogg! Virker somom det har vært mye shaping på Tromsø-hundene den siste tiden. Flaks at du rakk en skitur før alt ble is…og herlig at Beilis duger som skiturhund 🙂

  2. Ingrid Hilmarsen sier:

    Følg drømman dine Siv. Gå for både heeler, sheltie og ny bil :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s