tiden leger alle sår…

….men det skal en god del tid til for å lege enkelte sår.

Da B-gjengen ble født bare en mnd etter at Nero døde, ble hverdagen fylt opp. Ikke sånn at Nero ble glemt, men det var med og hjalp til sånn at jeg hadde annet å tenke på enn savnet etter Nero. Men såret etter å miste han er ikke helt grodd ennå. Straks det ble mørkt om kveldene og stjernene igjen kom til syne på himmelen, gikk tankene rett til Nero. Min lille stjerne i hundehimmelen.
Hadde han levd, hadde han vært 18 mnd nå, som resten av brødrene og søsteren i kullet. Flinke kullbror Norrie konkurrerer i flere grener, og har nå debutert offisielt i hopp, og allerede sanket en opprykkspinne der. Eier Linnea skriver jevnt og trutt om dem i sin blogg. Nylig la hun ut filmer av debut-hoppløpene. Jeg er imponert over hvor langt de har kommet! Jeg synes det er kjempefint å kunne følge dem sånn på avstand, og samtidig er det sårt. Spesielt da jeg så filmene fra agilitykonkurranse, da overraska jeg meg selv med å begynne å stortute! Det var bare så umulig å la være å tenke på at dette skulle vært meg og Nero også, vi skulle også debutert med stor suksess nå! Innimellom savner jeg han bare så inderlig, jeg savner spesielt treningsiveren, intensiteten, farten, fandenivoldskheten han viste meg. Jeg savner alle ambisjonene jeg hadde, drømmene om hva vi skulle få til.

Det er så utrolig sårt at det ble som det ble, og så sårt med alt som ikke ble….

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til tiden leger alle sår…

 1. iPoter sier:

  Mange varme klemmer og noen slafs herfra ❤

 2. Åsa og Ferdinand sier:

  Huff; jeg får klump i halsen når jeg leser… Jeg så Neros iver og vilje, og unte deg så veldig å ha en så flott treningskamerat. Han fikk det beste ut av sitt korte korte liv takket være deg og dere. Sorg er kjærlighetens pris, og dessverre er det som regel slik at vi opplever å miste flere av våre firbente venner,- men vi ville aldri vært dem foruten…

 3. smafotan sier:

  Nei det er sant, vi ville aldri vært dem foruten! Forresten er det faktisk veldig godt at du Åsa også likte Nero så godt og så mye av det samme som jeg så. Han viste jo ikke bare fram gode sider, men for meg var de gode sidene så veldig gode at jeg var helt forelska, men ikke alle så de gode sidene så tydelig, derfor er jeg så glad for at du gjorde det!

 4. Tove sier:

  Han var nå fin Nero gutten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s