trøbbel

Tja, hva skal man si til dette da???

Ellie og Nalle finner tonen godt, og fikk en parring i går, men de ble ikke hengende fast, og ikke er det godt å si om Nalle fikk sendt noen svømmere eller ei. Etter det anså han seg iallefall ferdig for dagen, selv om Ellie prøvde å friste han mer. Idag på formiddagen skjedde akkurat det samme! Heftig flørting, parring, men de satt ikke fast. Og etter det anså hundene seg for ferdig igjen.

Så dette KAN jo gi resultater, men det er jo høyst usikkert…
Så senere idag  tar vi en tur til veterinær og snakker litt med dem og sjekker ut litt.

Vi trives fortsatt godt med hotellivet, og å spise lunsj og middag ute hver dag er slett ikke dumt :-). Ellie synes det er litt dumpt, for jeg tror hun tror jeg drar til Nalle uten henne når jeg forsvinner ut av rommet, for når jeg kommer tilbake, hører jeg at hun klager sin nød :-/ Så jeg må spise fort når jeg er ute! Når vi begge er på rommet, sløver hun totalt. Jeg får ikke lest en side pensum, dvs jeg får lest mange sider men helt uten å huske et ord siden tankene slett ikke er fokusert rundt noe veiledningslitteratur. Men jeg får skrevet endel på en oppgave som skal leveres i starten av februar, så sånn sett er oppholdet her i Finland vellykket :-).

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til trøbbel

 1. Godt du koser deg på tur, men kjedelig at det ikke blir ordentlige parringer. Jeg har vært borti det samme en gang. Det løste vi med å holde de sammen en stund først slik at det ble heng. Krysser fingrene for at turen til slutt blir vellykket og at det blir små Ellibebiser. Her i huset er Diva parret for snart tre uker siden så her går tiden med til å se etter tegn på drektighet.

 2. smafotan sier:

  Interessant å høre om andres erfaringer!

  Krysser fingre for Diva også da 🙂

 3. frida sier:

  Vi hade samma bekymmer när vi parade första två dagarna hade vi parning utan hängning. Tredje dagen på dygn 12 Höll vi tiken lätt i halsbandet då fick vi lyckad parning och hängning. Så på dygn 12 & 13 hade vi hängning! Jag hoppas och tror att de bara de att de är lite väl tidigt i löpet.

  kram
  frida

 4. Det skal ikke være lett det oppdretterlivet. Håper i alle fall at dere får til minst én vellykket parring med henging før dere vender snuten hjemover igjen. Vi vil jo ha Ellie-valper til våren!

 5. Lisa sier:

  Da Eliver ble brukt i avel første gang ble det totalt 17 parringer, fordelt på 5 dager, og ingen henging! 5 flotte valer ble det endelige resulatet 🙂

 6. Ruby og Täppas hang heller ikke skikkelig, men det ble 6 valper den gangen 😉 Hun sto derimot ikke før 16. dag så vi ventet nesten en uke før vi fikk til parring. Så stå på og lykke til videre 😉

 7. smafotan sier:

  Veldig interessant å høre om erfaringer!

  Eliver klarte 17 ganger??? oh…. imponerende.

  Undersøkelse hos veterinæren, skjedeutstryk, viste at det er litt tidlig ennå. Så her er det nok bare å bli værende noen dager til, hvis jeg kan, og prøve mer. Her er hundene ikke interessert i mer enn en parring om dag. Veterinæren mente det var en god sjanse for at Nalle tømte seg i Ellie da de parret, men det er jo vanskelig å si. Og hun mente at kanskje ble det ingen henging fordi Nalle er såpass stor i forhold til Ellie.

  Ny sjanse i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s