mørketid….

Da var det denne tida på året igjen. Den mørkeste tida, regn og svart, altfor stort arbeidspress, sviende muskulatur, humøret langt fra  toppnivå, og stadig svart samvittighet for alt jeg ikke får gjort. Denne uka har Assen kun seinvakter, min vanlige frifredag utgår pga planleggingsdag på jobb, Assen har som eneste helg i året ikke fri denne lørdagen, har er vekke på jobb hele helga. Og han har seinvakt fram til og med onsdag neste uke. Min neste utsikt til å få gått tur, uten at 3-åringen bestemmer tempo og lengde, er torsdag ettermiddag. Sånt blir jeg grinete av :-(. Hundene lider ingen nød, de får tur med Assen mens jeg er på jobb på formiddagstid. Men jeg lider nød! Eneste trøsta er at tur ikke er så koselig i pissregn i mørket uansett.
Ting blir ikke bedre av å klage, men det gjør litt godt å klage likevel ;-). Men så er det bare å gå på med krum hals nå etter at ungene er lagt og hundene har funnet seg i hvem som skal tygge på hva slags bein (dvs Nero har funnet seg i at han skal tygge på et anne bein enn Ellie). Nå står nemlig lesing av 20 sider fagstoff før jobb i morgen på programmet.

Jeg savner sommerens fine dager!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til mørketid….

 1. Lisa sier:

  synes det er flott å lese klageblogger inimellom! det normaliserer!

 2. Du kan være glad du har sluppet svømmetur de siste dagene i alle fall. Hilsen Loppa 😉
  Det er kjedelig når man føler man må begrense seg over lengre tid, men så går det heldigvis over. Jeg ville tenkt ut noe pirk å jobbe med, så kanskje du blir positivt overrasket når du tar nydrillede ferdigheter med deg på treningsbanen. Og så kommer dere vel på rallyinnføring? Barn tillatt 🙂

  • Siv sier:

   Ja, i helga blir barn med på stimulering av hund, det er helt klart. Ellers er det litt begrenset med hva jeg får til av pirk-trening også med Magnus hengende i leggen, og etter ungene er lagt og resten av jobben er gjort, så er det ikke mye piff igjen…. Men Nero begynner å bli ganske god på å ligge på teppet sitt under spisinga til oss mennesker iallfall 🙂 I helga skal det bli litt mer trening på andre ting og tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s