veterinærbesøk

Idag var det klar for årlig sjekk av Ellie, og vaksiner. Nero fikk også satt igang rabiesvaksineprogrammet. Begge hundene var kjempeflinke, hadde en positiv opplevelse tror jeg, og alt var i orden. Fikk også Marianne veterinær til å kjenne på Ellie sine patella selv om det ble gjort da hun var et år, og der var alt som det skulle heldigvis :-). Gjennom mine finske kontakter har jeg fått vite at i Finland kommer avlskrav fra nyttår om at heeleren skal re-sjekkes med tanke på patella ved tre års alder. Ikke så dumt.

avslapping, etter veterinærens ordre.

Nero er kreativ i valg av soveplasser.

Selvsagt var hundene også flere runder innom vekta når vi var der. Nero hadde gått opp 200 gram siden sist, og veier nå 8,1 kg. Stor gutt, men jeg synes egentlig at rett over 8 kg ved snart 7 mnd alder er helt greit. Da regner jeg med at han stopper på ei ensifra vekt , noe jeg ei stund frykta han ikke kom til å gjøre! Værre var det at Ellie også hadde gått opp 200 gram siden sist :-/. Mat-tyven….  Det får bli stramme tøyler på mat og godis, og mye trim… Siste uke har de for øvrig fått mye trim, han «far» har vært på terrengsykkelturer med dem flere dager mens jeg har vært på jobb. Rapportene melder om eksemplariske hunder, og om en fører som tryna over sykkelstyret i ei myr…. Jeg holder meg til beina på skogstur, jeg. Kroppen min gjør desverre fortsatt vondt etter helgas agilitykurs, eller sant og si er det vel etter jobbstart og tur på Tverrfjellet den fortsatt gjør vondt… :-/ . Så det har ikke vært noen agilitytrening denne uka. Eller jo, det har det, nesedutter ;-). Jeg starta opp med en ny behandlingsrunde hos naprapat idag, og håper det hjelper. Min kropp er for dårlig trent til å takle mitt aktive liv! Så det må vel litt styrketrening til også, jeg har vært sløv med det siste halve året, og av erfaring vet jeg at jevnlige pep-talker med behandlere hjelper å holde motivasjonen oppe på kjedelige hjemme-øvelser.

I utgangspunktet hadde jeg en teori om at Nero ikke skulle være i sofaen. Men da han fysisk sett klarte å hoppe opp dit selv, ble det altfor bekvemt å la det prinsippet fare.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s