For en liten heelergutt er det stadig nye ting å lære seg. F.eks å være fast i et bånd. Jeg tror at Nero sin skarpe reaksjon på andre hunder i Kroken igår kom av at han i sin litt usikre tilstand med skrekkblanda fryd spurta rett mot den første hunden han så igår, for så å bli stoppa brått av at han hadde på seg sele og bånd. Jeg tror han rett og slett overførte ubehaget av å bli stoppa i sela med hundene på avstand. Så idag står tur i bånd på programmet. Første runde tok jeg med Ellie som støtte. Det var lurt for å holde humøret oppe:

Stakkars Ellie fikk slippe løs etterhvert. Det gjorde for såvidt Nero og, vi tok en liten fjæra-tur også, jeg er tross alt enig i at løs-turer er mest gøy!

Verden er full av spennende ting som skal undersøkes.

Vi avslutta turen i bånd igjen, gikk og så litt på biler som passerte i 30-sona. Nero var riktig glad og fornøyd. Vi møtte ingen, verken folk eller dyr på turen vår.

Ellie og Nero inviterer nå innimellom hverandre til lek, springelek fungerer best. Brytekamp ender som oftest med at Nero blir for voldsom og Ellie strekker han opp for pirayatenner i mageskinnet f.eks, og da er leken over for ei stund.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til

  1. Tror du må gå tilbake til små bilder igjen, for jeg blir jo helt sjuk av å se lille Nero 😉 Ser ut som de firbente har funnet tonen,- bortsett fra at Ellie sannsynligvis ikke er spesielt glad for at noen drar i det ekle båndet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s