utvidet flokk.

Absolutt på tide med en oppdatering. Dagene slutter visst aldri å være travle, hva kommer det av?

Endelig er valpen kommet i hus. Masse kos, masse artighet, masse spenning, og masse nerver kan jeg oppsummere det med!

ut på tur, aldri sur.
Stort sett syns jeg ting går veldig bra så langt. Reisa hjem gikk fint, Nero ble fort husvarm, han han kun tissa inne en eneste gang, og Ellie og han går fint ilag, selv om det har vært et par trefninger rundt tyggebein og fanget mitt, spesielt i starten. Jeg kan tenke meg at Ellie venter på at han skal forsvinne igjen, for det er jo nokså irriterende og urettferdig at typen skal få flere tyggebein og mer mat enn henne!
Henrik er begeistra for valpen, og det er Magnus også så lenge jeg holder Nero, men ellers er han bekymra (med god grunn) for plutselige angrep av pirayatenner i beina.
Klikkeren er selvsagt introdusert, og det tok Nero veldig kort tid å finne ut av at han kunne påvirke om det kom noe godt å spise, et minutt og så var han ganske systematisk i å tilby sitt!
Jeg merker meg at Nero er litt spak på alle nye steder, men han tør ganske fort opp. Han har møtt på et par voksne hunder av ganske liten størrelse her i nabolaget, og det gikk veldig fint. Jeg hadde han med i bilen til LP-cup ikveld, og han fikk seg små «lufteturer» rett utafor bilen, men det var tydeligvis overveldende for han, og jeg ser at sosialisering med hunder må planlegges godt.

Innkallingstreninga går ihvertfall bra!

LP-cup med Ellie ikveld gikk delvis supert og delvis dårlig. 10 på fellesdekk, hurra!! 7 på fri ved fot pga snusing og dårlig kontakt, 8 på hinder pga dårlig innsitt, og 7 på helhet var jeg ikke så fornøyd med. Men jeg kan jo leve ei stund på fellesdekkresultatet 🙂

For Ellie må for øvrig fysisk trening prioriteres i sommer viste et kjapt stopp innom vekta en dag… Ikke det at jeg ikke hadde sett det, men det var likevel sjokkerende at vekta nærma seg 7 kg! Mer enn et halvt kg mer enn det burde være! Økt fysisk trening er vel ikke så dumt for meg heller 😉

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til utvidet flokk.

 1. Lisa sier:

  Endeli en oppdatering! Gratulere med lille valpen, gleder meg til å se mer av han! Gratulerer også med vel gjennomført cupkveld, spesielt med tanke på fellesdekken og 10! yey!

 2. Endelig oppdatering!!! Gratulerer med 10 på fellesdekk! De andre reultatene var ikke å kimse av heller 🙂 Vi er med på fysisk trening (uten andre hjelpemidler enn føttene…)

  Nydelige Nero! Utrolig fin gutt som jeg er glad vi ikke skal møte i utstillingsringen i framtiden 🙂

 3. Siv sier:

  Takk begge. Fellesdekken jubles over 🙂 Nero er nydelig, kryss fingrene for at han utvikler seg godt både fysisk og mentalt! Og du skal vel aldri si aldri at vi ikke møtes i utstillingsringen, Åsa!

 4. Ida & Luna sier:

  Grattis med nytt flokkmedlem og lykke til videre i cup’en 🙂 We want more puppy-pictures, for sure!

 5. Fenris m/familie sier:

  Gratulerer med nytt familiemedlem, han var bra fin ja.
  No har du fått deg en hjertevenn til bestemor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s