Dekk

Det er så deilig at våren er kommet! Alt blir så mye lettere. F.eks er det en helt annen mulighet for å kunne trene hund «til hverdags» mens ungene er ute og leker. Herlig!

Enkeltdekk er det vi trener mest for tida, der målet er å strekke tida Ellie blir liggende uten at det skjer noe.

Leke lagt ut bak Ellie funka meget bra. Ellie lå som en påle med forstyrrelsen av ungene som sykla rundt eller spilte hockey på veranda. Men da yndlingsnaboen kom ut, klarte ikke Ellie å motstå fristelsen til å pile bort på en liten hilserunde. Jaja, uansett strålende fornøyd med flere gode økter, tilslutt opp mot tre minutter uten belønning.

Dekk er en kjedelig øvelse da, jeg blir skrekkelig utålmodig av å stå sånn der rett opp og ned i flere minutter. Jeg klarer ikke det så godt, verken fysisk eller psykisk! Så idag begynte jeg altså å ta bilder og å studere blomsterbedet. Etterhvert som jeg «trekker på årene», merkes det ikke bare på å være dårlig til beins, men også på en stadig økende interesse for blomster. (Høres jeg ut som jeg er 100 år nå? ;-).) I vår er jeg så veldig fornøyd med krokkusene mine 🙂

Ei uke til vi reiser til Tyrkia idag, dvs to uker til vi henter lillegullet. Sannsynligvis blir navnet Nero. Jeg liker flere andre passende navn, men resten av familien stemmer på Nero, og det tror jeg jeg og kan trives med. Vi får se.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Dekk

 1. Blir en del dekk her i gården også 🙂

  Tror jeg er evig ung om det er blomsterinteressen som teller, men kanskje er jeg bare sent utviklet. Pene å se på er de i alle fall 🙂

  Klart alle må være enige om navn; Nero er fint 🙂

  • smafotan sier:

   Dekk hos dere også ja 🙂 Skal se vi brått blir kjempegode alle mann. Dekk-treninga var faktisk ganske gøy idag tross alt, jeg fikk studert krokkusene, og lekebelønninga i ekstase over godt utført dekk i 3 minutter var kjempegøy. Jeg tror tenåringen som kommer og selger VG til oss hver søndag ble litt overraska over å finne meg rullende rundt på plenen i drakamp med en knurrende heeler 🙂 men vi fikk da kjøpt VG.

   • Lone sier:

    Tror jeg må stå å sende sms når jeg skal trene på enkeltdekk. Eller kanskje spille et spill på tlf 😛 Men så er det jo en yogaposisjon vi kan øve på under enkeltdekk og fellesdekk: fjellets posisjon.

 2. Siv sier:

  SMS, ikkje dumt! Kanskje vi får begynne å melde kværandre mens vi står og trene ;-). Idag fant æ ut at det va glimrende å trene dekk etter tur, så kunne æ tøye ut mens Ellie lå. 4-5 minutt strakk vi det til utafor huset :-). Fjellets posisjon, korsn e den? bare stå rett opp og ned med føttern godt planta i bakken? Ohhhhh, den e vanskelig…..

 3. lunaaa sier:

  Oi oi oi, ny kvalp i hus jo! Gratulere 🙂 Kos dokker på Tyrkiatur og!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s