nedtur.

Idag var dagen jeg skulle dra og hilse på n-kullet hos Tanspots. De er nå 6 1/2 uker gamle. Hele familien har vært på besøk hos min søster i Molde. Planen var at jeg skulle reise derfra med et fly grytidlig på morgenen og være framme i Gøteborg før kl 9, og dermed ha god tid til valpebesøk, og ta fly tilbake tirsdag formiddag. Hotell i Gøteborg var bestilt for natt til tirsdag, tog/busstabell var studert og memorisert, nytt lite kamera var kjøpt inn, værmeldinga sjekket og alt var klart. Jeg var klar til avreise hele natta og sov omtrent ikke, spent og forventningsfull og redd for å forsove meg som jeg var. Og så troppa jeg opp på flyplassen i Molde bare for å få vite at flyet til Oslo var kansellert, jeg var ombooka til en reise som inkluderte buss til Kristiansund og ankomst i Gøteborg kl 18! Snakk om skuffelse! En sånn reise ville vært meningsløs, jeg ville knapt ankommet Väröbacka før jeg måtte returnert igjen.  Motvillig måtte jeg innse at det slett ikke ble noen valpekos idag, og avlyse hele greia. I påskeferien går det knapt fly, og de som går er fulle. Jeg håper inderlig jeg får sjansen til valpekullbesøk igjen rett etter påske.


Så skjønn var Ellie da jeg henta henne. Den gangen reiste vi også til Gøteborg, men i en litt annen retning enn vi skal for å hente lille N.

Molde-besøket var ikke nedtur da. Det er alltid godt å være sammen med søster og familen. Jeg trives veldig godt i Molde også, det er nesten som «nordnorsk» utseende på naturen der, men med bedre klima… Det er egentlig tabbe å reise sørover i landet på våren, for det får en jo virkelig til å lure på hvorfor man bor i Tromsø….særlig etter denne vinteren som har vekslet mellom 15 minus og 5 pluss, og ingen av de temperaturene egner seg for skigåing, og skigåing er jo vitsen med vinter spør du meg.
I Molde fikk vi gått opptil flere små spor, Ellie imponerte både meg og husets tenåringer. Vi tobeinte var også på båttur og så etter gåseegg, koselig.
Molde har så mange fordeler at jeg til og med sjekka den lokale hundeklubbens sider for å se hvordan det ligger an med hundemiljøet der. Nå kan man ikke lese all verdens ut fra en internettside, men jeg tolket det iallfall dithen at agilitytreninger ikke eksisterer. Det i tillegg til at Widerøe ikke har base der gjør at vi får holde oss i Tromsø tross alt 🙂

Fly var åpenbart ikke vårt transportmiddel idag. For da det nærmet seg avgangstid igjen, kom det fram at Ellie ikke hadde fått plass med flyet fra Oslo til Tromsø! Assen hadde stått for billettbestillinga, og ikke fått noen tilbakemelding om om hun fikk plass eller ei hele veien fram og tilbake da han bestilte hundebilletten, men erfaringen hans med å reise med hund er at det aldri er noe problem. Han satsa derfor friskt avgårde på reise med Ellie selv uten å ha fått bekrefta billett. Det fins 1000 fordeler med at Assen er en evig optimist, men idag viste det seg å være en ulempe. Jeg og guttene er nå hjemme i Tromsø igjen, mens Assen og Ellie pent måtte ta inn på hotell på Gardermoen. 1000 kr «ut vinduet», men jeg håper i det minste at de finner et fly som vil ta med både Ellie og Assen på ID-billett  før påske!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til nedtur.

  1. Synd med valpebesøket som gikk i vasken. Jeg hadde forøvrig lignende fly-forviklinger da jeg hentet Ferdinand, men det ordnet seg med et riktig nødskrik og velvillig hjelp fra oppdretter. Håper du har bedre lykke ved neste forsøk.

    Håper det blir familiegjenforening i Hamnaveien til påske, da 🙂

  2. smafotan sier:

    Men flytur, skitur og så trening i kveld var litt i meste laget tydeligvis, var ikke så mye sprut i LP-treningen ikveld.

  3. Lone sier:

    Kjedelig du ikke fikk besøkt valpene. Kan godt tenke meg det fristet å bli værende i Molde. Tromsø i april er virkelig ikke mye å skryte av, men det hjelper virkelig på at det er lyst langt ut på kvelden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s