utstillingshelg

Idag var sesongavslutning for agilitykonkurranser for oss. Ingen opprykk denne gangen heller, men hoppløpet tror jeg er vårt nest beste løp i karrieren, så det får jeg være fornøyd med :-). Jeg dro Ellie forbi et hinder pga min paniske handling, dermed 5 sure feil. Men Ellie jobba godt.
Film fra løpet:
http://www.youtube.com/watch?v=SA6jVkb195U

Agilityløpet ble litt merkelig siden Ellie var første hund ut, og det viste seg at banebyggerne (dvs f.eks jeg….) hadde glemt å sette opp flere hoppinner. Distrahert av det og elegant som en gaselle i vann som min kjære mann beskriver meg innimellom, befant jeg meg slett ikke på noe ideelt sted etter et par framforbytter, to vegringer ble det ut av det. Nånå, jeg får berømme Ellie for at hun følger mitt minste vink ;-). Vi klarte iallefall standardtida på begge løp idag ti tross for vegringer, og det er gøy :-). Agilityløpet ble desverre ikke filma.  Dommer Jon G Olsen hadde satt gode baner, tilpassa det glatte underlaget.

Utstillingsbiten sto vi over i dag. I morgen skal vi stille, for første gang i championklassen, og for en dommer som er kjent for å bruke hele fargeskalaen. Ser ikke bort fra at Ellie får en gul sløyfe til fargesamlingen sin 😉 Det er jo alltid spennende å stille Ellie, siden man aldri vet hva resultatet blir. Vel, målet med utstillinga i morra er uansett trening til Dogs4All, men jeg må jo innrømme at rød sløyfe tar seg bedre ut på statistikken enn gul sløyfe, så det er jo lov å håpe at Ellie er etter dommeren sin smak.

Lille Småfotans Birk Altevatn, 5 mnd, ble stilt av sin flinke matmor Wanja idag. Utstilling er en helt ny erfaring for dem begge, og de klarte seg strålende, Birk fikk BIR valp med kjempefin kritikk, «meget lovende». Hurra  og gratulerer til dem 🙂 Og visst er han fin! Jeg var skikkelig stolt av han der han lykkelig spratt rundt 🙂

Og jeg er bare kjempefornøyd med valpekjøperne til Småfotans første kull, jeg fikk også hyggelig telefon idag fra Fenris sin superfornøyde matmor i Trondheim. Så koselig!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s