På sporet.

Idag fikk Ellie prøvd seg på spor for første gang. Tåpelig at vi ikke har gjort det før!

Vi møtte Åsa i Tromsdalen, og hun geleida meg gjennom først et lite søk der jeg trakka en liten firkant og la godbiter inni, og deretter hvordan jeg skulle legge et lite godbitspor. Ellie elska selvsagt å snuse seg fram etter hyppige godbiter 🙂 det var ingen overraskelse akkurat. Artig å se jobbinga likevel, det skal vi definitivt gjøre flere ganger.
Etter vi hadde gått en runde innover i Tromsdalen, fikk jeg se hvordag Ferdinand løste sporet med pinneplukk som Åsa la til han før vi gikk turen. Spennende! Jeg er kjempeimponert over at en hund kan finne lukta etter hvor eieren har gått i full fart en time før!

Her er bilder  som Åsa tok:

Litt lek på turen, damene først såklart.

Nåja, Ellie er ikke alltid like Lady-like:

En aldri så liten utstillingstrening etter turen avslørte nok en gang at vi får intensivere treningen fram mot neste helg, Ellie står ca et halvt sekund i ro uten at godbiten kommer før hun tilbyr sitt eller evt snurr….

Fra Tromsdalen dro vi tl Veterinærsenteret for den årlige vaksinen. Og gledelig nok er Ellie tilbake på sin matchvekt på 6,0 kg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til På sporet.

 1. Takk for tur og sportrening! Ellie gjorde jo en fin figur, så det er nok ikke lenge før hun går lengre og eldre spor. Vi var litt uheldige med vinden i går, så det var ikke akkurat optimale forhold for nyinnlæring,- selv om hun hadde flombelysning fra sola idet hun gikk… (Husker bare at det var regn og vind i går, jeg) Dere ser jo riktig proffe ut på bildene, da 🙂

 2. Hanna Nilsson sier:

  Vad kul och se lite bilder från era spårträningar. Sen är det bara och lägga ett blodspår också. 😉 Nästa NO VCH kanske? 🙂

  Hälsningar
  Hanna med Elsa

 3. Siv sier:

  He he. Store mål er kjekt å ha, så NO VCH? Tja, hvorfor ikke sikte mot det ;-). Men ikke den neste, Ferdinand ligger før i løypa!
  Ja tenk det, Åsa, bildene beviser tydelig at det var strålende sol, men jeg husker nå så tydelig at det var regn og vind, jeg og!

 4. Lone sier:

  Artig at dere har gått spor 🙂 Er en morsom hundesport det også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s