sløv søndag

Det fine høstværet er over for denne gang, bladene har stortsett ramla av bjørketrærne på grunn av de siste dagers høljeregn. Ut på tur må man likevel. Igår ble henrik med meg og Ellie opp på Varden, han er blitt en perfekt turkompis for oss :-). Vi hadde all slags vær på turen, sol og regn om hverandre, og dermed kunne vi beundre verdens vakreste hele doble regnbue! Et helt fantastisk syn, såklart var fotoapparatet hjemme som vanlig.  Vi var litt spent da vi gikk tilbake mot bilen om regnbuen faktisk endte rett på bilen vår, og en bøtte med gull der hadde ikke vært å forakte. Men det var nok noen heldige på Kvaløya som fant den bøtta kunne vi konstatere da vi var fremme ;-).

To uker med to dager på rad med agility har gitt ekstra kranglete kropp for meg. Skikkelig frustrerende, men noe jeg bare er nødt til å ta hensyn til. Det er lenge siden jeg måtte stikke fingeren i jorda og innse at jeg ikke har fysikk til å trene noen hund fram til verdensmester i agility i framtida.  Men jeg vil jo så gjerne kunne trene agility på et lavere nivå likevel. Jeg er skikkelig i tankeboksen om «hva skal jeg gjøre med livet mitt». Noen endringer må til, men jeg har ikke kommet fram til noen løsning.

Stratos og Birk fra Ellie sitt kull i sommer.

Stadig drømmer jeg om det riktige nye tilskuddet til flokken i Hamnaveien……

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

16 svar til sløv søndag

 1. Fantastiske regnbuer på Ramfjordmoen i går også, men ingen kister med gull der heller. Det er kjedelig når kroppen legger hindringer i veien for det man aller helst ønsker å gjøre 😦 Men det finnes flere hundesporter der ute som ikke er så tøffe for hundeførers kropp, og det kan absolutt være verdt et forsøk å f.eks prøve seg på spor og andre søksøvelser,- for moro i første omgang. Og piruettene til freestylen er jo godt innarbeidet allerede 😉

 2. smafotan sier:

  bruks vurderer jeg ofte, det som bremser er at jeg ser for meg at brukstreninger tar så mye tid, noe en hardtarbeidende småbarnsmor med mann i turnusarbeid har lite av. Men mulig jeg ikke ser mulighetene pga for lite kunnskap? Freestyle hadde sikkert vært artig. Ellie er klar 🙂 Jeg mangler kunnskap der og…

 3. Bruks tar ikke nødvendigvis så mye tid(bortsett fra rundering), men krever kanskje litt annen planlegging med liggetid på spor osv (gå tur mens sporet hviler?) Vi kan godt legge spor en dag, så har du i alle fall prøvd en gang. Antar Ellie vil elske godbitspor 🙂

 4. smafotan sier:

  Det antar jeg og at Ellie vil elske 🙂
  Jeg vil gjerne prøve spor!

 5. Lone sier:

  Enig med Åse. Selv har jeg jo måtte pause en del av brukstreningen pga egen helse. Det er slitsomt å figurere i skogen noen timer i uka (for meg -ditt bekken vil sikkert greie det?). Men spor er en fin ting! Ellers er vi jo flere ag folk som har meldt oss på nybegynnerkurs i lydighet hos Hundevis i høst. Kanskje du skal hive deg med der? Hadde vært koselig!!

  Skal vi gå tur en dag? Kjente plutselig desperat behov for å la Eine omgåes tisper snarest mulig…

  • lunaaa sier:

   Knis, burde jeg/vi/Luna føle oss skyldig 😀

   Men jeg er enig – spor er artig og enkelt å trene. Selv alene. Nå har jeg en veldig sporglad hund, kremt kremt, men det krevs ikke mye. I verste fall kan man jo møtes til en høyst useriøs/uambisiøs sportrening på øya.

   Gudd løkk anyways! 🙂

 6. Siv sier:

  Faktisk har vi meldt oss på lydighetskurset! Ble jo skikkelig inspirert av at det var så mange kjente som skal gå. Det betyr at det ikke blir yogakurs på meg i den perioden, men jeg får trene litt yoga hjemme isteden, tror egentlig det kan være lurt.
  Tur, ja!!!!! Hm, men det må visst vente til neste uke, for idag er jeg alene med ungene, og i morra etter jobb drar vi på langhelg til Balsfjord.

  • Lone sier:

   Så artig at du også har meldt deg på! Det blir morsomt med så mange kjentfolk på kurset 🙂 Torgunn har yoga hver torsdag på sats, så der går det an å få det med seg (men når husker jeg ikke om du var medlem på sats eller hvordan det var). God tur til Balsfjorden!

 7. Siv sier:

  Det blir kjempebra med kurs 🙂
  Med hensyn til resten av familien kan ikke mor i huset låse av 2-3 kvelder i uka til seg selv. Sats har jeg meldt meg ut av fra 1.oktober, ca 1000 kr timen ble litt dyrt syns jeg….. Men det går jo an å ta en drop-in yoga time på sats innimellom kanskje.

 8. Så artig at flere prøver seg på lydighet. Ikke fullt så mye fart som på AG-banen, men det har nå sin egen sjarm 🙂

  • Lone sier:

   Jeg hører disse ihuga lp fantastene sier at det er masse kule og kjappe bevegelser i lp og at det er minst like mye fart der som på ag-banen. Jeg venter i spenning, for å si det sånn *skeptisk*

   • Hahaha! Ukontrollerte raptuser innebærer som regel kule og kjappe bevegelser 😉 Kanskje det er dét de ihuga fantastene snakker om (jeg er tydeligvis ikke ihuga nok)? Bortsett fra det, er vel det å ha fine momenter og det å veksle mellom fartsøvelser og roøvelser de store utfordringene i LP,- og det er jo spennende nok for de fleste 🙂

 9. Siv sier:

  Ja, jeg gleder meg skikkelig til å ta opp igjen LP. Jeg er overhodet ikke oppdatert på området lengre, er kjempeusikker på hvordan det er lurt å gå fram, så Ellie har overhodet ikke fått trent noe LP. Blir skikkelig bra med kurs!

 10. Tilbaketråkk: 2010 in review | Smafotan's Blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s